Japanski mesarski nož – NAKAMA knives

Šiljasti mesarski nož izrađen je od visokokvalitetnog ugljičnog nehrđajučeg čelika.

Nož je pogodan za fino rezanje, sjeckanje, usitnjavanje a možete ga koristiti i za rezanje kokosa.

Nož nije prepopučljivo prati u mašini za suđe dovoljno ga je samo obrisati malom količinom sapunice.

Ručka je ergonomski dizajnirana kako bi spriječila klizanje, a oblik oštrice donosi minimalan otpor pri rezanju.

Pogledajte sada ovaj moćni nož na djelu:

Brend: NAKAMA knives

Materijal: Izdržljiv nehrđajući čelik visoke tvrdoće

Ručka: Prirodna ručka od ebanovine, zatvorena i kaljena voskom visoke temperature, izdržljiva i sjajna.

Oštrina: Oštri rub britve može se zadržati mjesecima česte svakodnevne uporabe.

Zahvaljujući iznimnoj oštrini, meso i piletinu možete lako rezati po želji.

Dužina0cm
Širina0cm
Visina0cm